20 sep. 2016

Yrla 6 månader och Eomer och Aylinn blir bunkbuddies

Yrla har nu hunnit bli 6 månader och hon har enligt senaste bvc-besöket vuxit ikapp storasyster vid samma ålder i längd och dragit ifrån i vikt. Hon hade ju en dipp mellan tre och fyra månader, men nu har hon tagit igen det. Hon hade gått upp nästan ett kilo sedan förra besöket. :) Mat, gröt, välling, amning och ersättning då och då verkar ha gjort susen. :) Hon är verkligen en liten solstråle för det mesta, tills hon superhungrig eller supertrött.

Hon stoltserar nu med 64,5 cm över havet, väger 7380 g samt har ett huvudomfång på 41,6 cm. Hon sitter hellre än ligger, och nåde dig om du lägger henne på rygg för då blir hon fly förbannad. Ligga på mage går bra, men man får hålla koll på henne för hon vill gärna ta sig framåt, dock med hjälp av ansiktet än så länge, istället för armarna, men det är nog bara en tidsfråga tills hon kommer på tekniken.


Storesyskonen har nu blivit bunkbuddies. Vi har äntligen fått upp våningssängen vi köpte för en hundring på facebook innan sommaren. De är supernöjda.


Aylinn har börjat på dance hos Bumpyfeet, något hon fick i födelsedagspresent. I söndags var första tillfället och hon verkade supernöjd.


Eomer trivs i skolan och övar nu blockflöjt flitigt, till föräldrarnas förtret, och går på simskola med skolan varje tisdag. Han har ännu inte kommit hem och varit "drunken". ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!