19 feb. 2017

När tiden inte räcker till

Jag började jobba igen den 2 januari i år och sedan dess känner jag att tiden inte riktigt räcke till för frivoliteter som att uppdatera bloggar. Alla mina bloggar har blivit lidande, inte bara den här, vilket är lite trist. Det finns ju massor att berätta om vad som händer i barnens liv och vilka framsteg de gör.

Yrla har till exempel börjat gå. Det har varit på gång sedan jul, och för några veckor sedan släppte det helt och nu knatar hon hellre än kryper när hon ska någonstans. Hon har även två nya tänder på gång i underkäken. Om en knapp månad fyller hon ett år. Helst galet vad fort tiden går! Det var ett år sedan jag gick hem på ledighet.

Ett inlägg delat av Maria A (@arellskan)


De andra två växer och frodas de med. Éomer har börjat gå på kalas som inte längre är kalas utan snarare "fest" på kvällstid där det bjuds på mat istället för tårta och godis. Hans egna 8-årskalas som hölls i föreningslokalen här på området var en hit med både dansstopp och hela havet stormar.


Aylinn längtar efter sin 6-årsdag och planerar redan sitt kalas. I höst börjar hon förskoleklass och hjälp vad stor hon blivit. Dock har hon på sistone haft lite separationsångest och tyckt att det varit jobbigt när jag och maken åkt iväg utan henne. Just nu behöver hon extra många kramar och kärlek för det gör ont både här och där. Växtvärken har stört nätter ganska länge nu så vi får hoppas att det ger med sig.

Om ni undrar vad vi har för oss när vi inte har tid att uppdatera här kan ni följa mig på instagram där jag är mycket mer aktiv än här i bloggen. ;) Sen får jag klura på hur jag ska göra med bloggarna. Det är ju kul att uppdatera och dela med sig, men det tar ju ändå en del av ens fritid. Måste kanske utforma en som innehåller allt, förutom skrivandet som jag vill ha separat. Ja, det återstår att se. Har ni några bra idéer är jag av idel öra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!