19 maj 2013

Plötsligt händer det...

Just nu ligger lillasyster och sover i sin säng. Det var typ andra gången ever som hon somnade i den. Normalt sätt brukar hon alltid somna i min famn eller bredvid mig i soffan. Men nu känner jag att det är mer än dags att hon börjar sova helt själv och dessutom somna utan att dra mig i håret. Och jo, idag så läste jag en bok för henne, hon var inte glad när jag lade henne, men lugnade sig och sedan låg hon och myste lite medan jag satt bredvid henne på golvet och sedan somnade hon lugnt. Så skönt! Måste få det på rutin!

Annars har vi busat mest hela dagen. Drog till farfarn som lämnat ett stort paket på farstubron häromdagen. Något som inte alls fick plats på vår baksida som han trodde.

Två supernöjda ungar kan jag lova. ;) Kanske därför lillasyster somnade så gott också! Måste var helt slut efter allt studsande. ;) Vi slutade dessutom dagen med lekparkshäng med grannpojken och en massa rutschkaneåkning. Kan knappast bli bättre. ;)


Håll tummarna nu för att lillasyster fortsätter att sova snällt i sin säng större delen av natten...

3 kommentarer:

 1. Underbart ♥...
  /Kram "tant" Annmi

  SvaraRadera
 2. Va duktig hon är. :) Tänk om några år kommer man knappt att minnas alla sömnlösa nätter och trängsel i sängen. :p Usch vad jag kommer att sakna det. Den här härliga tiden då man har full kontroll och ungarna är blåögda småttingar som ser upp till mamma och pappa. Att få trösta och pussa och krama på dom. Tänk vilken ynnest att få vara mamma. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jojo, hon sov fram till halv tolv och sedan var det lögn i helvete att få henne att somna om i sin säng. Baby steps... ;) Men det är ju ett framsteg att hon kan tänkas lägga sig i sängen, lyssna på en saga och somna där. ;) Vi kör på med samma rutin. ;)

   Radera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!