5 feb. 2013

Lillasyster tar potträningen i egna händer

Japp. Att sitta på toa innan hon ska bada, det är ju en sak. Men att i badet flyga upp, hålla sig för musen och gasta på "potta", är ändå rätt avancerat för en snart tvååring. Detta hände igår när mamman var på väg hem från att ha införskaffat en nescafé kaffemaskin. ;) Jag har tagit för vana att sätta henne på pottan eller toan innan hon ska bada för hon har flertalet gånger kissat i vattnet, och det är liksom lite småofräscht tycker jag, plus att jag fått ta upp en någon gång då hon indikerat att hon är kissnödig och så har det kommit ett par droppar i toan. Men igår var det alltså på hennes eget bevåg. Det kallar jag framsteg! ;)

3 kommentarer:

 1. Vilken duktig tjej du har. Blir blöjfritt under sommarn då kanske. :D Eller så blir det som med Elise, när man väl tog intiativet att pottträna försvann intresset och hon vägrade i ett halvår att ens titta på den. :p Men men, vem har bråttom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja E var ju 2½ när han blev blöjfri. Så kanske. Tjejer är ju lite tidigare. Fördelen nu är ju att hon kan springa ute med rumpan bar om vi skulle vilja det. :)

   Radera
 2. Hihi...Duktig "kicka"
  /Puss

  SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!