2 okt. 2012

Liten sjukling

Märkte redan i fredags att allt inte helt stod rätt till med lillasyster. Inget man egentligen kunde sätta fingret på, men hon var inte sig själv helt enkelt. Klängig, grinig och dregglig. Tänkte att det nog var tänder på g. I lördags var vi på kalajs, och då vägrade hon att låta sig hållas av någon annan än mamma eller pappa, hon som brukar vara ubersocial och inte bry sig något om vem som bär omkring på henne.

I söndags märkte vi lite förhöjd temperatur på kvällen och några prickar i rumpan. Tänkte höstblåsor. Natten var inte alls rolig då hon vaknade varje timme gallskrikandes och i princip otröstlig. Petade i alvedon och hoppades på det bästa. Igår var vi därför hemma. Hon hade dock ingen feber, men prickarna hade blivit fler och nu fanns det även några runt munnen. Återigen, vi tänker höstblåsor, då det även går på förskolan.

Men idag när vi var hos BVC och pratade med sköterska och doktor så trodde de mer på någon streptokockerinfektion, men eftersom hon var piggare idag, så ville de avvakta med att sätta in penicillin. Det syntes inget i öron eller hals och hon verka ju piggare, men det är fortfarande något som inte riktigt är som det ska.
Hos bvc kan man testa sina gymnastiska färdigheter
Imorgon får pappan vara hemma med lillasyster och vi hoppas på att prickarna inte blir fler, utan att det går åt rätt håll. Tanken är att vi ska få långhelg uppe hos farfarn. *håller tummarna*

1 kommentar:

  1. Söööt liten sjukling...
    Hoppas hon mår bättre/Puss & Kram

    SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!