10 aug. 2012

Förskoleunge

Japp, då var dottern färdiginskolad. Hon var det egentligen redan igår, och har varit helt ensam på dagis från i måndags. Personalen skickade hem pappan för de tyckte att det gick så bra. Hon äter bra, sover bra och är allmänt glad! Hon är dessutom väldigt harmonisk och gosig hemma på kvällen. Vilken lycka!

På måndag börjar vardagen på riktigt igen. Pappan börjar jobba. Som tur är har vi båda sommartider nu så i börjar behöver de inte bli så långa dagar för ungarna. Men det är i alla fall väldigt skönt att veta att vi nu har två barn som trivs väldigt bra på sin förskola. Storebror har tyckte att det varit lite trist den här veckan då hans lekkamrater fortfarande har sommarlov, och dessutom så har de bytt avdelning, men jag vet att han trivs ändå och att det kommer bli bättre när vännerna är tillbaka. Igår hade han visst inte velat gå hem när pappan hämtade honom. ;) Bra betyg! :)
Lilla gosan lägger "noppor". 

2 kommentarer:

  1. Va skönt att det går så bra. :) Snart börjar höstterminen här med. Vi ska gå på musiklek och öppna förskolan 3 dgr i veckan. :D

    SvaraRadera
  2. Sötnosen där :)

    här har vi semester veckan ut vi :) Men det ska bli skönt med lite rutiner igen faktiskt :P

    Kram Kram

    SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!