4 feb. 2013

Spridda skurar

Ja, aktiviteten är ju inte direkt hög här på bloggen, jag hoppas att ni har överseende med det. Förhoppningsvis blir det ändring iom flytten i alla fall. Nu är man så uppe i varv att man knappt kan tänka klart. ;)

Lillasyster har i alla fall blivit riktigt duktig på att prata. Ibland ramlar det ut femordsmeningar ur den lilla munnen och man förstår vad hon menar! ;) Annars brukar vi leka "vad heter det?"-leken. Nu kan hon i princip alla kroppsdelar, men har lite svårt för skillnaden mellan öra och öga, det låter ju likadant i hennes öron. ;) Hon gillar att äta "mamaan" (banan), hon vill ofta ha sin app (napp), hon gillar att sparka "boo" (boll) och helst av allt med "bro" (brorsan, ibland även kallad memme). Hon upprepar gärna vad vi säger och det är mycket "waoo" (wow) och "kej" (okej). Och allt som storebror gör ska hon också göra.


Storebror leker mycket fantasilekar just nu. Han hittar på namn till sina leksaker och kan hålla sig upptagen länge. Det är kul att lyssna på honom. ;) Annars är det mycket teve (tabben och netflix är poppis), tvspel (måste lära sig innan han kan utmana Elliot igen) och bus som gäller. Helst ska han hålla på med allt samtidigt, medan vi försöker få honom att hålla på med en sak och respektera att han inte kan ha vår tab hela tiden (helst inte kl 4 på morgonen) utan måste dela med sig till och från. Sen önskar jag att han kunde kontrollera sin volym lite bättre och inte skrika hela tiden, från morgon till kväll. Även när han sitter och tittar på teve så låter han. Man blir rätt trött i öronen efter ett tag. ;) Hoppas att han växer i från det...

Så fin man blir när man klär sig själv för middag hos morfarn
Knappt två veckor kvar till flytt nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!