25 feb. 2013

Inflyttade!

Så där ja. Då var vi på plats i Söderhamn, utflyttade och inflyttade och börjar så när få ordning på livet igen. Mamman har redan börjat sitt nya jobb. Eller i alla fall utbildningen inför det nya jobbet. Kika in i hennes blogg för mer om det. ;)

Barnen har numer ett varsitt rum. Storebror och föräldrarna bor på övervåningen och lillasyster i det lilla sovrummet på nedervåningen. Inte helt optimalt då lillasyster inte riktigt har fått kläm på att sova hela nätter, framför allt inte i sin egna säng. Tanken är att båda barnen ska sova uppe när vi fått tag i en säng som får plats därnere. ;) Och då har nog lillasyster vant sig med att sova själv. Vi har tagit bort ena sidan på spjälsängen och hoppas att det hjälper. Tänker mig att hon kanske känt sig instängd i spjälisen då hon aldrig har sovit bra i den, även då vi har öppnat upp så att hon kommer ur och i utan problem.

Storebror är grymt nöjd med sitt rum. Det är inte helt klart ännu, vi ska flytta om lite och så där. Mycket av de leksaker barnen leker tillsammans med kommer att finnas utanför sovrummen uppe där det finns en fin lekyta. Tex står lekköket därute just nu. Sedan ska vi köpa en grind att sätta så att ingen ramlar ner för trappen eller så. Det kan nog bli riktigt bra när det blir klart. :)

Ungarna fick med sig fina "portfolios" från förskolan när de slutade, med lite bilder och teckningar och sådant från deras tid hos dem. Jättefina, men jag har inte hunnit fota dem, men det kommer senare. Liksom liten rundtur i nya radhuset!

Nu väntar vi på att ungarna ska få dagisplats. Verkar vara lite svårt att få ett vettigt svar från kommunen här uppe, men de har ju en månad till på sig innan de måste fixa fram plats åt dem.

2 kommentarer:

  1. Så härligt för er :)
    Hoppas barna får dagisplats snart & att allt fungerar,att ni trivs allesamman mm mm
    -Lycka Till- Önskar jag/Kram

    SvaraRadera
  2. Åh va skönt för er. Trivs ni? Ska bli roligt att se bilder sen, även om vi har sett bilder innan. Hoppas verkligen att ni kommer att trivas däruppe!

    SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!