15 okt. 2012

På skattjakt

Helgen har varit förhållandesvis lugn, men igår packade jag och ungarna matsäck och tog bussen ner till Universitetet för en uteeftermiddag på skattjakt. Pappan skulle också ha hängt med om inte hans rygg hade pajat. Väl på Universitetet mötte vi upp hr Almgren med barn och så bar det av. 5 stycken "skatter" hittade vi, och fler finns det, så det blir nog en tur till innan snön lägger sig. Då hoppas vi även på att hinna med en tur i växthuset i Bergianska trädgården. Jag tror att storebror skulle tycka det var jätteintressant. :)

Vi fikade vid i soleskenet vid Brunnsviken, varm choklad och mackor. Mycket uppskattat. Sen öppnade sig skyarna, vi fick se en regnbåke, en liten herre tog sig ett dopp i en damm och vi började tänka på refrängen.

På det stora hela var det en lyckad dag, trots regn och borttappad mössa. Att åka buss är ju ett äventyr i sig. ;) Så detta gör vi gärna om.

2 kommentarer:

  1. Åh det såg härligt ut! :) Trist med borttappad mössa, men det finns ju värre saker som kan hända. Borttappat barn tex.

    SvaraRadera
  2. Åååå,så mysigt & fint fotokollage :)
    Synd på mössan/Kram

    SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!