21 okt. 2012

Nyklippta, kalasfina busungar

Idag var vi på ettårskalas för att fira Christian. :) Vilket härligt kalas. Många trevliga att prata med och ungarna var så fina så. Jag lekte frisör igår så alla utom jag fick sig en omgång. :) Lillasyster har förvisso inte så mycket hår att tala om, men någon centimeter på längden och lite uppklippt fick det bli i alla fall. Nu ser håret fylligare ut och är inte lika trassligt bak. :) Storebror borde ha blivit klippt för länge sedan, men det har liksom inte blivit av. Nu är han korthårig igen.

Barnen har för övrigt valt sina kläder själva. :) Som bonus blev det även lite bebismys med Ingrid och det sög ordentligt i bebistarmen. Det är ju så mysigt med bebisar. ;) Men maken vill inte ha minibuss och vi har helt enkelt inte plats för en till... Fast, finns det hjärterum finns det stjärterum, som det så fint heter.

Vi har även kommit på första saken barnen önskar sig i julkapp. De önskar sig en våningssäng, eller en sådan här, som vi tänker lägga en madrass i därnere. Det funkar finfint enligt flera vänner. :)

1 kommentar:

  1. Sån säng har dottern fast vi har gjort en koja under :) Säg till om ni vill ha ett sånt där blått sängtält! Vi fick det på köpet när vi köpte vår säng men eftersom vi inte använder det ligger det bara och tar plats i förrådet.

    SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!