21 nov. 2016

Vägda och mätta

Den här veckan har alla barn varit hos BVC resp skolsköterska för att vägas och mätas och allt annat som hör till.

Eomer är nu 131,3 cm lång och väger 28,3 kg. Vi var på utvecklingssamtal för någon vecka sedan, och det var idel positiva ord läraren hade att säga. Förra året när vi var på samtal var det lite mer turbulent och han hade svårare att koncentrera sig än vad han har nu. Så länge han tycker att det han håller på med är kul är han lugn och lyssnar och gör det han ska. Men så fort han tycker det är tråkigt eller inte hänger med börjar han göra annat.

Hans drömyrke just nu är att spela fotboll i Barca. :PAylinn är nu 109 cm lång och väger 17,1 kg, en liten speta, som hon alltid varit. Hon hade inga problem med att ta spruta och ritade precis så som bvc-sköterskan bad henne. Hon har gått på dans den här terminen och tycker det är jätteroligt. Den 4 december är det avslutning på Teatern och det ser hon fram emot.

Ändå är hennes mål att bli busschaufför när hon blir stor. ;)

Yrla stoltserar med 67 cm över havet och väger nu 8,1 kg vid åttamånaderskollen. Vi plockade fram gåvagnen i helgen för hon började resa sig mot allt och gick skjutandes en pall framför sig. Hon tycker iofs att den är lite läskig. Krypandet går nu i rasande fart och det är sällan hon är kvar länge där man satt henne och vi måste hålla koll på henne för hon stoppar allt i munnen. Hon är en riktig lite busfia som älskar sina storesyskon och katten enormt mycket.
Just nu längtar barnen till jul och önskar sig allehanda ting som vita skjortor till Eomer (behöver kläder överlag med tanke på hur han växer), Aylinn vill helst ha Frost-grejer i år igen, men behöver även hon kläder, Yrla behöver inte så mycket kläder, men snarare lite mer anpassade leksaker, kanske något instrument, som en trumma eller maraccas för hon älskar att trumma på allt. Kommer dock uppdatera deras önskelistor vad det lider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!