23 aug. 2016

Vardagen är här

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här. Vi har njutit av sommar och sol, och ibland även av regn hela sommaren. Igår var det dock dags att gå tillbaka till vardagen igen, i alla fall för far och barn. Jag är fortfarande mammaledig ett tag till.


Eomer böjar nu i tvåan och Aylinn går sista året på förskolan. Vad hände, liksom? De har blivit så stora! Som tur är har jag den här lilla donnan, nedan, att njuta av. 5 månader och vi har börjat med smakisar. Jag började tilläggsmata henne för någon månad sena när jag märkte att hon inte var helt nöjd med amningen. Nu har vi även lagt till gröt till frukost (amning vid 7), grönsakspuré till lunch (plus amning), ersättning på eftermiddagen för då anser hon oftast att hon håller på att förgås av hunger, sedan amning och välling inför natten.


Hon somnar oftast runt 20 för natten och sover till halv sju, sju. Vi får se om rutinerna ändras något nu när de stora barnen går i skolan. Hon sover två-tre gånger under dagen, beroende på vad vi gör. Hon vill helst somna om efter morgonamningen, men iom att hennes syskon måste till skola och dagis så funkar inte riktigt det, så hon får sova när vi kommer hem istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!