20 aug. 2012

Vardagen är här...

Vilket betyder att man inte har överdrivet mycket tid att spendera bloggandes. ;) Mamman försöker ju dessutom skriva en bok, så det går lite före just nu (följ hennes blogg så får ni veta mer *hint, hint*).

Det går bra för båda barnen på dagis, men idag blev det lite ledset då jag lämnade för första gången. Lillasyster är ju väldigt mammig, och det har ju funkat bra så länge jag vinkat och gått på morgonen när pappan varit hemma och ska lämna, men att mamma lämnar på dagis, det var inte så kul. Jag får trösta mig med att det brukar gå över snabbt. Dock har hon sovit oroligt i natt och hållt både mor och far vakna större delen av småtimmarna, så det hade säkert med det att göra också.

Storebror var dock lika glad som alltid och den här veckan kommer hans dagispolers tillbaka också. Vi har umgåtts med dem både fredag och lördag i helgen vilket har varit så kul! För både barn och föräldrar. ;)


2 kommentarer:

  1. Så söt FotoLo ♥...
    /Kram

    SvaraRadera
  2. Inge roligt att lämna ledset barn. Men manfår kompensera med närhet på natten då. :) Skönt med vardag ändå. Och med höst.

    SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!