12 dec. 2015

Önskelistor

Ja, visst var det ett tag sedan vi uppdaterade bloggen. Det har varit fullt ös här hemma och vi har helt enkelt inte haft tid att skriva här. Den största nyheten för i år är att vi i mars får ett syskon, något som vi ser väldigt mycket fram emot.

Men innan dess är det jul och därför har vi uppdaterat våra önskelistor här på bloggen. Kläder går alltid hem. Just nu har Eomer 128 (framför allt byxor) och Aylinn 110/116 (gärna klänningar och strumpbyxor eller tjockare leggings man kan ha under klänning på dagis.).

Eomer önskar sig även Scalextricdelar till sin bilbana samt nya bilar. Plus-plus mini och lego går självklart också hem.

Till Aylinn kan man även med fördel köpa vad som helst som är Frost-inspirerat, både kläder och leksaker. Hon skulle bli jätteglad om hon fick en Elsa-peruk eftersom hennes hår inte växer tillräckligt fort. Hon vill även ha fler möbler till sitt dockskåp.

Båda två skulle även behöva hjälmar med grön knäppning att ha i pulkabacken på dagis och skola (vi hoppas på snö fortfarande).

Självklart kommer barnens önskelistesidor också att uppdateras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!