14 apr. 2013

Inskolade igen

Ja, bloggen har blivit mer än lovligt lidande. Förlåt. Men nu är i alla fall barnen inskolade igen, och kommer få gå 15h till en början då maken ännu ej blivit med jobb. På tisdag börjar jag elva så då kan jag följa med och lämna dem på morgonen. :) De verkar trivas bra i alla fall, även om storebror har klagat lite på att det inte är någon som vill leka med honom. De har ju bara gått några timmar om dagen i en vecka så det kommer ju att ge sig om några veckor.

Lillasyster har de velat ha sovandes inomhus på madrass, och det funkar visst inte så bra. Hon har alltid sovit ute i vagn tidigare, och sover så bra ute, så vi får se om de lyssnar på oss. Deras anledning till att hon inte fått sova ute var visst att de tyckte vagnen var så kall. Då kan man ju tycka att man kan ta in den medan de äter lunch, klä på henne och sedan köra ut henne i vagnen. Tror det ger sig också. :)

Förövrigt håller jag på och uppdaterar barnens önskelistor (se menyraden). Lillasyster blir ju snart två så det är väl på sin plats. Vissa saker önskar de sig tillsammans också... ;) får se om jag gör en gemensam också. :P
pussgurkorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning! Det gillar vi!