11 dec. 2012

Julbak

... eller äta deg... 
Vi bakade lite i söndags. Tanken var att vi skulle baka pepparkakor också, men jag hade totalt misslyckats med degen, så jag fick göra en ny som nu väntar på oss i kylen. 

Annars förbereder vi oss inför flytten. Storebror är helt på det klara med att han kommer byta dagis och inte kommer att kunna leka med sina vanliga kompisar när vi flyttat. "Men då får jag träffa nya kompisar", svarade han glatt på det. Det känns jättebra. :) Han ser verkligen fram emot att få flytta in i vårt röda hus och han har till och med valt rum själv. Jag har även sökt förskoleplats till båda. I första hand på den förskolan som ligger precis vid vårt område, och i andra hand en privat förskola inne i stan. Hoppas att vi får plats snabbt!

I övrigt har jag en massa bebiskläder upp till strl 74 till salu och även vår gamla Emmaljungavagn som vi inte behöver längre. Hojta om du vill shoppa något! ;) 

3 kommentarer:

 1. Åh va fin bild - hur får du till den där gameldags-känslan i bilderna? Härligt med julbak, kan du inte maila mig ditt pepparkaksrecept? Jag har aldrig provat göra egen deg. :)

  Och den där Emmaljugavagnen är jag intresserad av - vad ska ni ha för den?

  Kramar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, jag gör ett försök med att testa om jag har den där husmodersådran eller inte. ;)

   Instagram baby! gå till appstore/google play beroende på vilken sorts telefon du har, ladda hem instagram och vips kan du antingen ta bilder med appen eller öppna bilder du tagit mobilen, lägga till ett filter och spara! :) Bilderna läggs upp på instagram, men man kan välja att vara "privat" så att bara de du vill ska kunna följa dig. Mitt galleri hittar du här: http://web.stagram.com/n/mammajakeline/

   Vi hade tänkt oss en 500ing. kan maila bilder. :) Om ni vill ha den får vi ju en anledning att träffas! :) mailar även receptet som jag följt.

   Radera
 2. Härliga "ungar" & sååå söta/Puss

  SvaraRadera

Tack för din hälsning! Det gillar vi!